11 december 2018
Flint
Amersfoort
 Home Programma Exposanten Contact
Presentaties die u niet mag missen...
programma
Tijdens de Asfaltdag 2018 presenteren wij u een keur aan sprekers en professionals die hun kennis en inzichten graag met u delen.
programma
Op de expositie tijdens de Asfaltdag 2018 presenteren tientallen bedrijven uit de wereld van asfalt, mobiliteit, opleiding, infrastructuur en wegenbouw hun diensten en producten.
Tijdens de Asfaltdag 2018 presenteerden wij u een keur aan sprekers en professionals die hun kennis en inzichten graag met u deelden.
Deze sprekers komen vanuit opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, aannemerij, kennisinstituten en adviesbureaus.

Wendy%20van%20Schaik%20200x200 Wendy van Schaik
Senior contractmanager bij Aveco de Bondt

Wendy van Schaik heeft jarenlange ervaring met contractmanagement aan opdrachtgeverszijde. Onlangs heeft zij de overstap gemaakt naar Aveco de Bondt om als senior contractmanager ook andere opdrachtgevers van raad en daad te voorzien.

 

Jan%20de%20Boer%20200x200 Jan de Boer
Directeur KWS Infra B.V.

Jan de Boer is directeur van KWS Infra en voorzitter van de Vakgroep Bitumineuze Werken van Bouwend Nederland. In zijn dagelijkse werk ziet hij constant technologische en maatschappelijke ontwikkelingen die grote impact op de sector hebben. Deze ontwikkelingen staan niet stil. Integendeel! Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en hebben grote impact op de toekomst van de sector.

 

Edwin%20Griffioen%20200x200 Edwin Griffioen
Directeur Techniek en technisch management bij Programma’s Projecten en Onderhoud van Rijkswaterstaat

Edwin Griffioen is voorzitter van de Asfaltimpuls stuurgroep. In het dagelijks leven is hij sinds 1 augustus jl. directeur techniek en technisch management bij PPO van Rijkswaterstaat. Edwin Griffioen was sinds 2015 waarnemend directeur Bedrijfsvoering bij ILT. Eerder was hij directeur Luchtvaart bij ILT en werkte hij onder meer in verschillende functies bij de toenmalige Inspectie Verkeer en Waterstaat.

download presentatie

 

Lindy%20Molenkamp%20200x200 Lindy Molenkamp
Hoofd Eenheid Wegen en Kanalen provincie Overijssel

Uit hoofde van haar functie heeft Lindy Molenkamp naast haar verantwoordelijkheid voor onder andere het wegbeheer in Overijssel, veel contact met andere provincies, lokale overheden en Rijkswaterstaat. Hierdoor heeft zij een goed beeld van de ontwikkelingen in de asfaltbranche, wegbeheer en contractvormen.

 

Mathijs%20van%20Stralen%20200x200 Mathijs van Stralen
Head of section Roads and Geotechnics Rijkswaterstaat

Mathijs van Stralen combineert een basis van civiele techniek met een interesse voor organisatie, governance en ondernemerszaken. Door werk en opleiding heeft hij ervaring in assetmanagement, beleidsontwikkeling en project/programma management op het terrein van infrastructuur, water, mobiliteit en overstromingsrisico management.

 

Ja-Co%20van%20den%20Doel%20200x200 Jan-Co van den Doel
Contract- en projectmanager Mourik Groot Ammers

Jan-Co van den Doel wil het liefst altijd uitgedaagd worden, hij kijkt buiten kaders en ziet het grote geheel. Iets realiseren doet hij spelenderwijs samen en als er iets mis gaat, dan stuur je met elkaar bij. Als je altijd blijft nadenken is er áltijd een manier om wat te bereiken. Het is dan de kunst om je omgeving mee te nemen door ze voortdurend uit te leggen waar en waarom je ergens mee bezig bent. Binnen project DOEN houdt Jan-Co zich bezig met het realiseren van de brug, maar is hij zich er ook voortdurend van bewust dat iedereen bewust moet leren in en van project DOEN.

download presentatie

 

Bon%20Uijting%20200x200 Bon Uijting
Adviseur Circulaire Economie in de GWW Rijkswaterstaat

Bon Uijting is onlangs begonnen bij Rijkswaterstaat als adviseur circulaire economie. Voordat hij bij Rijkswaterstaat is begonnen heeft hij onder andere ruime ervaring opgedaan adviseur op het gebied van samenwerken, milieu, circulariteit en innovatie.

download presentatie

 

Eddy%20westdijk%20200x200 Eddy Westdijk
Projectmanager CROW

Eddy Westdijk is al vele jaren werkzaam voor/in de infrasector. Vanuit zijn rol als projectmanager bij CROW is hij nauw betrokken bij het project “Assetbeheersystematiek voor wegverhardingen”. Vanuit deze rol zal hij een toelichting geven op deze nieuwe systematiek.

download presentatie

 

Ronald%20van%20Hulst%20200x200 Ronald van Hulst
Directeur BAM Infra

Ronald van Hulst is wegenbouwer in hart en nieren. Vanuit zijn passie voor het vak is hij continue op zoek naar innovaties en nieuwe mogelijkheden voor asfalt. Hij is tevens één van de initiatiefnemers van het Asfaltkwaliteitsloket.

download presentatie

 

Ron%20wesseling%20200x200 Ron Wesseling
Manager vakgroep Bitumineuze Werken

Vanuit de Vakgroep Bitumineuze Werken (VBW) ziet Ron Wesseling tal van ontwikkelingen op de sector afkomen. Duurzaamheid is hierbij één van de belangrijkste thema’s. Hij ziet duurzaamheid niet als een bedreiging, maar juist als een kans. De VBW kan hierbij een trekkende rol spelen.

download presentatie

 

Simon%20Smit%20200x200 Simon Smit
Zero Emission manager Renault Nederland

Simon Smit is een echte automan. Hij heeft de ontwikkelingen op het gebied van zero emission van dichtbij meegemaakt. Nu is het tijd voor de volgende stap waarin zero emission en smart mobility hand in hand gaan.

download presentatie

 

DISCLAIMER | © 2018 Vakgroep Bitumineuze Werken / Bouwend Nederland