10 december 2019
Flint
Amersfoort
 Home Programma Exposanten Contact
Het programma dat u niet mag missen...
programma
Tijdens de Asfaltdag 2019 presenteren wij u een keur aan sprekers en professionals die hun kennis en inzichten graag met u delen.
programma
Op de expositie tijdens de Asfaltdag 2019 presenteren tientallen bedrijven uit de wereld van asfalt, mobiliteit, opleiding, infrastructuur en wegenbouw hun diensten en producten.

Programma van de Asfaltdag 2019

De Asfaltdag meemaken betekent "dat je weer bij bent als het over asfalt gaat".
Met als bijkomend voordeel dat je kunt zeggen "ik was er ook bij".

Genoeg redenen om 10 december naar Amersfoort te komen. Naast een uitgebreide expositie van tientallen bedrijven met de nieuwste ontwikkelingen uit de branche is er een zeer gevarieerd sprekersaanbod. Daarmee biedt de Asfaltdag de beste mogelijkheid om kennis op te doen én inzichten met anderen te delen.

Dagvoorzitter Nathan de Groot opent het congres om 10.00 uur met de aankondiging van Jan de Boer, directeur van KWS Infra BV en voorzitter van de Vakgroep Bitumineuze Werken van Bouwend Nederland. Jan de Boer gaat in zijn presentatie in op recente ontwikkelingen in de asfaltbranche. Ontwikkelingen en innovaties in de asfaltsector zal hierin een rode draad zijn. Ron Peddemors van Rijkswaterstaat zal het stokje overnemen door de toekomstvisie van Rijkswaterstaat en de weg daar naar toe in het “Transistepad naar duurzame wegverharding” te schetsen. Dit is de opmaat naar een interactieve paneldiscussie met de zaal, opdrachtgevers en opdrachtnemers. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een update van het Asfalt-Impuls programma. Waar staan we en waar gaan we naar toe.

Na de lunch zijn er 2 blokken. In het eerste blok zal onder andere de nieuwe PCR (ingang januari 2020) worden gepresenteerd. Tijdens het tweede blok zullen o.a. de laatste ontwikkelingen met betrekking tot ASPARi en PIM worden gepresenteerd.

Rond de klok van 15.30 uur wordt het congres afgesloten met een netwerkborrel en is er de gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen met de exposanten te bespreken. In de expositieruimtes is er vanaf 9.00 uur ’s ochtends gedurende de gehele dag de mogelijkheid om elkaar in een prettige sfeer te ontmoeten en van gedachten te wisselen over de informatie van de sprekers, nieuws van de exposanten en andere ontwikkelingen uit de asfaltbranche.

De kosten voor deelname aan deze dag inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel bedragen € 165,- pp excl. BTW. Gedurende de dag zullen er foto’s worden gemaakt van het event. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor publicatie. Door aan te melden stemt u in dat foto’s met uw afbeelding hiervoor mogen worden gebruikt.

Wij zien uit naar uw komst. Tot 10 december!

Programma

10.00 uur Opening Nathan de Groot10.10 uur Welkom Jan de Boer


(KWS Infra)10.20 uur Transitiepad naar duurzame wegverharding Ron Peddemors


(Rijkswaterstaat)10.40 uur Impact op de asfaltsector – Haalbaarheidsdiscussie Paneldiscussie a.d.h.v. stellingen samen met de zaal m.b.v. Mentimeter Nathan de Groot11.10 uur Asfaltimpuls Edwin Griffioen

Edwin Griffioen geeft een toelichting op de Asfaltimpuls, de stand van zaken en een vooruitblik. (Voorzitter AsfaltImpuls)11.30 uur Lunch en bezoek expositie13.00 uur Duurzaamheid in aanbestedingen Laurens Smal

Asfalt-Impuls project Aantoonbaar Duurzaam Asfalt met uitgewerkte PCR (Dura Vermeer)13.20 uur Visie op opleiden Sandra Erkens


(TUD)13.40 uur Ground Penetrating Radar Sam Brook


(Fugro)14.00 uur Pauze en bezoek expositie14.30 uur ASPARi André Dorée


(UT)14.50 uur PIM Berwich Sluer


(Boskalis)


15.10 uur PAS/PFAS Joep Rats


(Bouwend Nederland)15.30 uur Afsluiting en uitnodiging netwerkborrel Nathan de Groot

Dagvoorzitter: Nathan de Groot
Opm.: Vanwege de actualiteit zijn kleine programmawijzigingen mogelijk

DISCLAIMER | © 2019 Vakgroep Bitumineuze Werken / Bouwend Nederland